Kyla och bakfylla

Jajemen. Kallt värreutomhus,uschfyblä! Och ingen snö i sikte, skulle vilja busa runt och åka pulka och göra snöänglar men det tycks få vänta tills ÅRE som inte är långt borta nu. sisådär 3 veckor ungefär :)

Bloggandet har blitt lite bortprioriterat sista tiden, jul, jobb och sånt har fått gå före. Lär därför bli ett lite lagom längre inlägg idag för att kompensera. Så sluta tjura nu Linda ;)

Idag har Nathalie mått lite bakfull, vart bus med Fyllan själv aka Helena och Madde igår. Hade en trevlig afton förrutom snuskig taxichaffis och brandröks doft på jackan.

Har spenderat dagen med lite av varje. Mysfrulle med älsk och lite spelande på hans nya fina Xbox elite han fick av mig i julklapp, han är nöjd ;)
Sen vart det lite farsta shopping med Amanda och min lilla pärla Celie. Hon har börjat babbla massor nu, så sjukt söt!

Jaha lite jul update!

Julen va helt perfekt. Vart supernöjd med alla fina julklappar jag fick. (en rosa Ipod av älsk, presentkort på Gina tricot, HM och ikea, locktång med stor spole och plattång, underkläder, guldörhängen, parfymer and so on). Tyckte även vi lyckades bra med alla julklappar vi köpt också. Trots att heltgalenjakten på julklappar nästan tog kol på mig.
Dagen innan självaste dopparedan va lite extra mysig. Slog in paket, lyssnade på julmusik och bakade lussebullar och knäck. Fick då hjälp utan min sötaste hjälpreda lilsis Wilma. Tog med lite nybakat och åkte till Patrik och Camilla för lilljul med Sekten. Allas fina klappar lägger jag in bilder på.

Julafton då. började med lite jobb fram till 2. Fick en finfin presentpåse av min Lindabus innehållande måste för en kassörska haha. bakteriedödande gel, handcreme från bodyshop, ny penna/handskar/knivrem och såklart ett brev från min brevpal ;)
Sen fick jag en julpåse av chefen, gottigott och en flaska rött. Linda fick även en chokladask inslagen i folie och ett rim av hennes favorit snuskmittansiktebrinner Anders. haha

Sen vart det hem och fixa sig fin och missa kalle. Julmiddag med familjen min och resten. Tomten hette Robin i år, snyggaste tomten jag sett faktiskt! Efter paket och mys for vi hem till Robs famila för julklappar, lite dricka och ännu mera mys. Hade en sjukt härlig julafton!

Och på onsdag är det nyårsafton, weho. Kommer bli årets kalasferre. längtalängta!

Men innan dess. 2 dagars arbete. stackars mig!








Julgardinerna

De där j*la julgardinerna va ett kasst inköp. gånger 2 dessutom. Jag har inte hunnit sy dom ännu och det är idag den FÖRSTA december villket innebär att om jag ska ha några vuxenpoäng skulle de redan suttit där men. IKVÄLL! no turning back!

Har dock skramlat på mig några skills den här veckan iaf.
Storhandlat med Robbibob. Jag har ju konverterat till den Ekologiska sidan of life villket Rob kan skratta ihjäl sig åt.
Jag kan liksom inte hjälpa det men kan jag välja, som i detta praktiska exempel Yoghurt, föredrar jag den Ekologiska. Min hjärna säger brabrafräshgoglakanonbra medans Robin säger herregud.
Ah vi fick med oss en massa bra och användbara saker hem iaf, så nu kan vi överleva ett tag till.
Ryckte åt mig lite av min älsklingsmusli också, Risenta.
Älskar att stå där och knöla ner en egenblandad mix av nyttigheter, som dessutom smakar Mumma!!

Helgen bjöd på jobb, härligt värre.

Hann även med lite idolmys med Helena och Gabbi på Fredagen och lite Veggieburger, lus-sallad, te, skratt och disney sound med Linda på Lördagen. Kvällen fick 3 av 3 klappar!
haha

Igår va det första advent. Myspyshejåhå. Åt middag hos Robs föräldrar. Sen lite glögg och pepparkaka efter :)
& Robs mamma hade köpt en jätte söt jul inspirerad duk med matchande korg till oss. Så söt!

Idag har jag jobbat en snabbis. Hälsat på Emilia. Sen åkt hem och lagat middag.
Idag stopppade vi i oss Färsbiffar med fetaost i, Potatis och rödlök i ugn med en yoghurtsås med vitlök till.
Riktigt gott!

Jag orkar inte vara nyttig idag så har plockat fram lite godispåse till bloggandet. Ha ha ha.

Snart ska vi ta bilen till Vendelsö och hämta lite grejor. Sen ska jag sy mina gardiner och Rob ska motera gardinstång. SEN blir det slapp framför tvn, boston tea party. Till det tänkte jag ta ett fotbad och en kopp te.

Disken väntar.


RSS 2.0