Ååh..

Alla som känner mig vet hur mycket jag hatar att flyga, jag är livrädd och det är utan tvekan det värsta jag vet..
Däremot älskar jag taxfree, och nu har vi klickat ihop de saker som kommer göra oss sällis på vägen ner :)
För Nathalie vart det följande:









& sist men inte minst mina efterlängtade ray-ban <3




Måndag

Ännu en måndag, en ny vecka, nya möjligheter!
& bara 13 dagar kvar till efterlängtade Thailandet..Fasiken så underbart!

Haft en bra helg. Lördagen vart det trevligt inflyttningskalas hos käraste Millan, söndagen spenderades dagen hemma hos svärisarna med årets första korvgrillning och sooool för att sedan åka hem till min kära familj och avsluta helgen med middag där. Va dock helt slut efter helgens bravader så slocknade i deras soffa vid 9 och fick inte Rob på hemgångstankar förrns vid 11.




Nu ska jag minsann äta lite ricotta&spenat ravioli middag sedan blir det hemmafru-skills med både tvätt&städ!

Puss&Kram

Fredagsmus..

Jajemen här hemma har det vart mysmys med 2 av mina finaste vänner, Malin&Anna..








Vart även en touch av det värsta jag vet, hejdå..

Mulan, ha det bäst i Göteborg! Jag kommer snart & hälsar på..
AnnaScarie, Barca baby ha det fantastiskt!


Nu måste jag sova, SATS imorgon bitti!
Thailand om 16 dagar, heja heja!

Hälsoresan

har börjat idag!
Eller egentligen började den väl redan igår i jakten på mina försvunna träningsskor.
Bara att de lyckats försvinna säger ju rätt mycket, jag är alltså en väldigt hurtig dam som alltid har mina träningspjuck med mig (man vet aldrig när tillfälle för träning ges) och med detta kommer att jag inte riktigt har koll på vart jag lagt dem.

Skämt&sido. Jag hade verkligen inte de blekaste vart dessa knappt använda kunde befinna sig, helt säker va jag på att de inte är hemma så körde uteslutningsmetoden och kom fram till att antingen ligger de hemma hos mina kära päron eller så kan de möjligen ligga i vår andra, gamla bil som just nu står obesiktad hos Paps i väntan på att det ska bli vår så vi kan ta tag i det och få den såld. Självklart låg den inte på alternativ nr 1 vilket på ren svenska betydde svett blod och tårar. Det tog mig ungefär en halvtimma att skotta mig in till en av dörrarna, som visade sig ha frusit fast så det va bara glatt att skotta vidare. En miljon svordommar senare slet jag ur mina skor som för övrigt frusit fast.

Ja, bilder säger ju mer än tusen ord..







Ja så jag har faktiskt haft träningsvärk idag, underskattad träning vill jag lova.

Vidare på hälsorese-temat har jag idag ätit nyttig, tagit en lunchpromenad med Emilie i solen, hälsotallrik till middag och även kört mitt första träningspass på SATS.

IT´S ON, thailand 20 dgr kvar :)

Lyckorus!

Solen har tittat fram både igår och idag och jag tror jag vet hur kossorna känner när de springer ut på sommarbete för jag har hela dagen känt mig som en av de där sprättande galnakosjuka kossorna som skuttar ut i hagen i arla reklamen.. Tänk va lite solsken kan göra med en, nu är man om möjligt ännu knäppare än vanligt!

Men en klok människa sa någongång att man måste vara lite knäpp för att vara normal, det va säker jag själv..

Idag då.. Denna soliga lördag har jag hunnit med både det ena & det andra..

Började med att jag skulle städa lite här hemma men det är någonting med mig som gör att jag alltid måste gå bananas och skapa värsta projektet trots att jag väntade besök inom någon timma..

Började riva ur alla skåp i hallen och sorterade ur det som kunde åka ner i källarn, packade ner allt som är relaterat med ordet vinter men tog mitt förnuft till fånga och plockade upp vinterjackan igen.. Kom på att en kort skinnjacka kanske inte är ultimat i mars, solen kan ju faktiskt gå i moln..
Men fick hur som ner lite skrot och hann i sista minuten få någorlunda ordning på mitt hem innan familjen+plast morfar&mormorkom förbi på kaffe, bulle och en liten lägenhetsglutt :)

Jag har idag även observerat en riktigt störig ovana som min kära sambo och livskamrat sysslar med..
Han vet inte hur man kastar, och inte "oj jag glömde lägga snusen i soporna-kastar" eller jo det med men nu syftar jag mer på ett äkta skrotsamlar beteende..

Han spar på allt, kvitton, gamla p-böter, skäp, skoluppsatser, linsburkar, stenkukar.. a l l t!
Den sistnämda är ngt han fått av en kompis som han vägrar att slänga?
Jag har upprepade gånger ifrågasatt detta, varför?

Det är inte direkt så man slänger upp den på en hylla? -ååh vilken fin stenkuk ni har där på hyllan.. Näe det funkar liksom inte..

Det enda tänkbara är väl att ha den i väskan så man kan plocka upp den på tåget, klappa på den och spela smått mentalsjuk när någon jobbig en sätter sig på sätet mittemot när halva tåget är tomt..
Det är för övrigt det mest irriterande jag vet!

Hur som, du har jag tagit tillfället i akt när Rob inte är hemma och letat och funderat över en plats för denna förskräckliga stenpenis och hör och häpna men tillslut har jag hittat det perfekta stället..











RSS 2.0