Lyckorus!

Solen har tittat fram både igår och idag och jag tror jag vet hur kossorna känner när de springer ut på sommarbete för jag har hela dagen känt mig som en av de där sprättande galnakosjuka kossorna som skuttar ut i hagen i arla reklamen.. Tänk va lite solsken kan göra med en, nu är man om möjligt ännu knäppare än vanligt!

Men en klok människa sa någongång att man måste vara lite knäpp för att vara normal, det va säker jag själv..

Idag då.. Denna soliga lördag har jag hunnit med både det ena & det andra..

Började med att jag skulle städa lite här hemma men det är någonting med mig som gör att jag alltid måste gå bananas och skapa värsta projektet trots att jag väntade besök inom någon timma..

Började riva ur alla skåp i hallen och sorterade ur det som kunde åka ner i källarn, packade ner allt som är relaterat med ordet vinter men tog mitt förnuft till fånga och plockade upp vinterjackan igen.. Kom på att en kort skinnjacka kanske inte är ultimat i mars, solen kan ju faktiskt gå i moln..
Men fick hur som ner lite skrot och hann i sista minuten få någorlunda ordning på mitt hem innan familjen+plast morfar&mormorkom förbi på kaffe, bulle och en liten lägenhetsglutt :)

Jag har idag även observerat en riktigt störig ovana som min kära sambo och livskamrat sysslar med..
Han vet inte hur man kastar, och inte "oj jag glömde lägga snusen i soporna-kastar" eller jo det med men nu syftar jag mer på ett äkta skrotsamlar beteende..

Han spar på allt, kvitton, gamla p-böter, skäp, skoluppsatser, linsburkar, stenkukar.. a l l t!
Den sistnämda är ngt han fått av en kompis som han vägrar att slänga?
Jag har upprepade gånger ifrågasatt detta, varför?

Det är inte direkt så man slänger upp den på en hylla? -ååh vilken fin stenkuk ni har där på hyllan.. Näe det funkar liksom inte..

Det enda tänkbara är väl att ha den i väskan så man kan plocka upp den på tåget, klappa på den och spela smått mentalsjuk när någon jobbig en sätter sig på sätet mittemot när halva tåget är tomt..
Det är för övrigt det mest irriterande jag vet!

Hur som, du har jag tagit tillfället i akt när Rob inte är hemma och letat och funderat över en plats för denna förskräckliga stenpenis och hör och häpna men tillslut har jag hittat det perfekta stället..











Kommentarer
Postat av: Emilie

Haha du är så rolig :)

men Gud så härlig daaaaaag!!!

2010-03-06 @ 23:08:10
URL: http://Http//:emlom.blogg.se
Postat av: felictshia

Fan jag som var sa nara pa att kopa ytterligare en snopp till er i inflyttningspresent pa bali! tur det da.

2010-03-08 @ 15:27:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0